Yes, we hebben zalig nieuws dat we graag met je delen! Deze zomer verhuist ons Nederlandse team naar een unieke historische plek aan de Kostverlorenvaart in Amsterdam West. Op molenterrein De Otter wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de duurzame renovatie van het nieuwekantoorpand. WE. KUNNEN. NIET. WACHTEN. Vanaf deze plek kunnen we verder bouwen aan nog meer impact! 

Een plek met geschiedenis

Het stralende middelpunt van het terrein is houtzaagmolen De Otter na bijna 400 jaar nog steeds fier draait. Dit is de oudste houtzaagmolen van Nederland, buiten Amsterdam vind je nog op 4 andere plekken in Nederland molens van dit type. De afgelopen jaren werd met man en macht gewerkt aan het behoud en toekomstbestendige herstel van dit culturele erfgoed op steenworp afstand van de Jordaan.

Duurzaam van binnen en buiten

Blyde is on a mission to create a positive footprint worldwide. Daar hoort natuurlijk ook een duurzaam ontworpen kantoorpand bij. Het nieuwe kantoorpand wordt volledig in stijl gerenoveerd en gerestaureerd: van duurzame zwarthouten gevels tot de restauratie van de originele harmonicadeur. As we speak worden de zonnepanelen geïnstalleerd en wordt ook de warmtepomp aangesloten.  

Als het zover is, ben je meer dan welkom om langs te komen voor koffie, we’ll keep you posted!